Teboil Hydraulic Oil 46S 200l

739,00 

Rahtivapaa- tuote! Korkealaatuisia hydrauliikkaöljyjä erittäin laajalle käyttölämpötila-alueelle.

Kuvaus

Korkealaatuisia hydrauliikkaöljyjä erittäin laajalle käyttölämpötila-alueelle. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi raskaasti kuormitetut työkoneet ja muut hydrauliikkajärjestelmät, jotka vaativat öljyltä erittäin korkeaa suorituskykyä.

Suorituskyky: ISO VG 32, 46, 68; SS 15 54 34 AAV; DIN 51524 part 3 (HVLP); Eaton Vickers I-286-S, M-2950-S; Parker Hannifin (Denison) HF-0, HF-1, HF-2; Cincinnati Machine P-68 (32S), P-69 (68S), P-70 (46S).

Hydraulic Oil S -sarjan öljyjen valmistuksessa käytetään synteettisiä perusöljykomponentteja sekä mineraaliöljyä. Tarkkaan valituilla perusöljyillä saadaan erittäin hyvä suorituskyky, mutta kuitenkin ominaisuuksiin nähden erittäin kohtuullinen hinta.


Rahtivapaa- tuote!

Tämä tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti.

4 SYYTÄ VALITA AITO S

  1. Sääolosuhteista riippumatonta työskentelyä pohjoisissa olosuhteissa
  2. Sataprosenttisen varma laatu. Jokainen valmistuserä tutkitaan laboratoriossa.
  3. Suojaa järjestelmää tehokkaasti kulumista ja korroosiota vastaan.
  4. Suomessa valmistettu ja suunniteltu

Teboilin Hydraulic Oil S -tuotesarjasta on muodostunut käsite ja mittapuu, johon muita hydrauliikkaöljyjä verrataan. Usein vertailua tehdään väärin perustein ja asiakkaalle vakuutetaan edullisen kilpailevan hydrauliikkaöljyn olevan yhtä suorituskykyinen kuin aito Teboil Hydraulic Oil S -sarjan öljy.

Kaksi helppoa vertailukohdetta

On tärkeä huomata, että ISO VG -viskositeetti kertoo vain ja ainoastaan öljyn juoksevuuden +40 °C lämpötilassa. Juoksevuuden muuttuminen lämpötilan laskiessa tai noustessa vaihtelee voimakkaasti eri öljyillä. Hydrauliikkaöljyjen käyttäytymistä lämpötilan muuttuessa voi arvioida helposti kahden teknisen arvon perusteella:

1. Jähmepiste
2. Viskositeetti-indeksi

Jähmepiste kertoo nimensä mukaisesti lämpötilan, jossa öljy ei enää ole kaadettavissa. Se ei siis ole alhaisin käyttölämpötila. Jähmepiste on kuitenkin yksi niistä teknisistä arvoista, joka on helposti saatavilla.

Viskositeetti-indeksi on laskennallinen arvo, joka on suuruusluokkaa 100–300 riippuen käytetyistä perusöljyistä lisäaineista. Matalamman viskositeetti-indeksin tuotteet on suunniteltu olosuhteisiin, joissa ympäristön ja järjestelmän lämpötilat ovat vakioita eli esimerkiksi teollisuuslaitosten sisätiloihin.

Suomalaisissa sääolosuhteissa toimiviin koneisiin on syytä valita tuote, jonka viskositeetti-indeksi on vähintään 140. Monen muun tuotemerkin markkinoinnissa öljyjä, joiden viskositeetti-indeksi on 140–150 suuruusluokkaa kutsutaan ”korkean” tai jopa ”erittäin korkean” viskositeetti-indeksin öljyiksi. Teboil Hydraulic Oil S -sarja tarjoaa näihin tuotteisiin verrattuna merkittävästi parempaa suorituskykyä suomalaisissa käyttöolosuhteissa, jossa talvet ovat kylmiä ja kesät lämpimiä.

Lisätiedot

Paino 200 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Teboil Hydraulic Oil 46S 200l”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *